För resebyråer

Cabonline kan lätt anslutas till Amadeus e-Travel Management som används av resebyråer världen över.

FAQ

Saknas din adress?

Vi arbetar ständigt för att hålla vårt adressregister uppdaterat. Om du saknar din gata är vi tacksamma för din hjälp. Maila din saknade adress till info@cabonline.se

(Vanligtvis blir din adress bokningsbar in i systemet redan samma dag.)

När blir min resa debiterad och hur får jag kvitto/underlag?

Du får kvitto/bekräftelse till din angivna e-postadress så fort bokning och betalning är genomförd.

När måste min taxiresa senast vara bokad?

Med Cabonline kan du genomföra direktbeställningar, vilket innebär att du kan boka i anslutning till att du ska åka. Hur lång tid det tar för en bil att komma kan variera beroende på var du är och hur förutssättningarna ser ut för vår lokala transportör.

Bokning för hämtning på flygplats krävs oftast minst 1 timmes framförhållning.

Hur sent kan jag avboka/omboka min resa?

Du kan både ändra och avboka din resa tills dess att bil är på väg, men försök alltid ha en god framförhållning så sparar du på miljön.

Vad händer om min flight blir inställd eller byter flightnummer?

Om din flight blir inställd eller om ditt flyg av någon anledning har bytt flightnummer, ska du som resenär alltid kontakta oss eller det lokala taxibolaget som ska utföra beställningen.

Vad gäller vid försening?

Det är alltid bra att kontakta vår support vid försening. Dock kan du alltid själv både ändra och avboka din resa. Chauffören har i plikt att alltid vänta i 5 minuter efter avsagd tid och vid yttligare försening väljer chauffören själv hur länge han/hon är villig att vänta.

Prisskillnad beroende på antalet resenärer?

Nej, priset är alltid detsamma upp till 4 personer. Om ni är fler än så behövs en ny bil som du får genom att göra en till bokning.

Kostar sms-bekräftelsen?

Nej, det är helt kostnadsfritt för dig som reser och bokar

När får jag min sms-bekräftelse?

Så fort en bil tackat ja till din beställning kommer din bekräftelse direkt till mobilen. Vårt SMS innehåller bokningsstatus och information om vilket bolag och vilket bilnummer som är på väg till dig.

Går det att åka via mer än en adress?

Du kan åka till maximalt två destinationer: via-adress och en slutdestination. Detta måste du dock ha fyllt i din bokning så att priset blir rätt.