Vi leder utvecklingen av flexibla transporttjänster

Cabonline erbjuder flexibla transporttjänster i världsklass. Med ledande teknik förenklar vi processen för åkerier, förare och kunder genom att hjälpa dem att hitta den perfekta matchningen. 

Vi riktar oss till offentlig sektor, privata företag, åkerier, förare samt kunder och erbjuder utbildade och serviceinriktade förare, administrativt stöd, sömlös teknologi och effektiv förvaltning. Våra effektiva bokningstjänster används av hundratusentals kunder i hela Norden och ger en användarupplevelse utöver det vanliga.

Teknik & tjänster för taxi

Enkla sätt att boka

Våra appar och webblösningar sätter en ny standard för bokning och betalning av taxi. Marknadens bästa B2B-plattform för stora och små företag.

Trafikledning 

Nyckelfärdiga lösningar för taxiföretag. Med system för effektiv trafikledning säkerställer vi högre fordonsbeläggning och snabbare leveranser. Våra service centers är bemannade 24/7.

System för förare & fordon

Marknadens mest kompletta erbjudande med allt en taxiförare behöver – taxameter, betalterminal, navigering och stödsystem som sätter föraren i kontroll

Våra varumärken

Vi står bakom några av nordens starkaste varumärken inom taxi och transport. Våra 7 000+ bilar i Sverige, Finland och Norge utför drygt 20 miljoner resor per år. Med representation på 220 orter i Skandinavien har vi oöverträffad täckning och leveranskapacitet.

TaxiKurir, Taxi 020 och Topcab
Cabonline Kungsgatan 44 111 35 Stockholm info@cabonline.se